Sportowe ubrania

fian

Re: Sportowe ubrania

Post autor: fian »

A jasne, że to jest ważne. Tylko trzeba mieć odpowiednie podejście. Ja na przykład mogę ci powiedzieć, że buty snowboardowe salomon ivy boa boardserwis/pl/salomon-ivy-boa-bordowe-buty-snowboardowe muszę kupić, to porównuję ceny w kilku punkach. Nie może być mowy o złym zakupie. Też przecież inne elementy mam jeszcze do kupienia, wiadoma sprawa.
marchewka

Post autor: marchewka »

Ja ostatnio skompletowałam sobie prawie cały strój na siłownię. Muszę jeszcze domówić skarpetki - txm/pl/kobieta/bielizna-damska/koszule-nocne i buty :) W końcu się zmotywowałam i mam zamiar ćwiczyć. Marzę o dniu kiedy będę mogła nosić ubrania, które mi sie podobają a nie takie w które się mieszczę.
buter

Post autor: buter »

Co do uprawiania sportu i wygody, to pamiętajcie, że nie liczy się tylko odzież sportowa. Warto także zainwestować w wygodną i wysokiej jakości bieliznę. Szczególnie wygodne majtki docenia się na siłowni :) Dlatego sama ostatnio zgłębiłam temat i znalazłam super wygodne majtki marki Calvin Klein messimo/pl/damskie-majtki-i-stringi
dżejzi

Post autor: dżejzi »

Owszem komfort podczas treningu jest istotny, dlatego z całą pewnością warto kupić sobie odpowiedni strój... Przy okazji mogę wam się pochwalić, że znalazłam sklep 4fizjo/pl , gdzie można znaleźć przydatne artykuły do trenowania. Bo chociażby dostępny jest super materac akrobatyczny 5m , który na pewno się sprawdzi w praktyce.
kalina

Post autor: kalina »

Bardzo ważny jest regularny ruch. Nie musi to być jakiś skomplikowany sport - można zdecydować się na przykład na jogę. Tutaj kupicie niezbędne akcesoria - takie jak bluzki do jogi: https://jogastyl.pl/pl/c/Bluzki-do-jogi/77 .
Awatar użytkownika
rauszan

Post autor: rauszan »

Szukam sklepu, który oferuje takie ubrania. Polecicie coś ciekawego?
Nie wolno nigdy myśleć o stracie. Już na samą myśl coś się traci.
ODPOWIEDZ