Prowadzenie biznesu przez internet

kalina

Re: Prowadzenie biznesu przez internet

Post autor: kalina »

Polecam także zainteresować się odpowiednią archiwizacją dokumentów. Firma Archiveo specjalizuje się w takich usługach. Na stronie archiveo/pl/ zapoznacie się z ich ofertą.
PatrycjaD

Post autor: PatrycjaD »

Prowadzę firmę, która zajmuje się sprzedażą przez internet. Od jakiegoś czasu pracuję nad wizerunkiem marki i bardzo zależy mi aby zyskać lojalnośc klientów. Zastanawiam się nad wprowadzeniem sprzedaży premiowej sodexo/pl/lojalnosc-i-motywacja-w-biznesie/sprzedaz-premiowa-czyli-okazja-dla-klienta-i-szansa-dla-firmy/. W zamian za zakupy u mnie na określoną kwotę klienci dostawaliby punkty, które później będą mogli wymienić na nagrody. Myślicie, że to dobry sposób na zatrzymanie i pozyskanie klientów?
kapitalna

Post autor: kapitalna »

W biurze przydadzą się różne akcesoria biurowe takie jak przekładki do segregatora: m.biurwa/pl/category/313834 . Dlatego warto wiedzieć, że można zamówić je online. Polecam rozejrzeć się właśnie w sklepie internetowym Biurwa, gdzie znajdziecie też akcesoria szkolne.
akustic

Post autor: akustic »

Sama się nad tym zastanawiałam i nie wiem do końca, jak sobie to powiązać. Widzicie, jednak mimo wszystko wciąż mam problem z niektórymi elementami i nie do końca wiem, jak z tym działać. Stąd proszę Was o wskazówki. Na pewno interesuje mnie umowa sprzedaży udziałów w spółce z o.o , bo część udziałów chcę mieć rozpisane. I nie wiem, czy uda mi się to samodzielnie ogarnąć. Pomożecie?
buter

Post autor: buter »

Pomysł świetny, ale pamiętaj, że potrzebny będzie Ci odpowiedni internet. Taki internet bez żadnego problemu znajdziecie w ofercie Fiberlink - oferują internet w Krakowie oraz okolicach. Śmiało możecie sprawdzić ich ofertę, ponieważ są polecani przez wiele osób. Moim zdaniem warto!
dalia

Post autor: dalia »

Ja również prowadzę biznes przez internet i w tej chwili poszukuję dla siebie nowszego laptopa który będzie w stanie przetwarzać więcej procesów w ciągu jednej chwili. Znalazłam bardzo ciekawy artykuł jakim jest https://stockphotography.pl/dell-oferuj ... precision/ odnośnie laptopów z Della, który z tych modeli byście polecili?
Kamilla36

Post autor: Kamilla36 »

Właśnie rozważam sobie taką propozycję, jak zarządzanie projektami hr kurs , bo chciałabym wiedzieć, jak kierować całym zespołem, aby nasze projekty były najlepiej wykonane. Ważna jest tutaj organizacja i dobre rozplanowanie pracy i tego trzeba się nauczyć. Możecie coś podpowiedzieć?
kalina

Post autor: kalina »

W takiej sytuacji z pewnością zainteresuje Was także odpowiedni hosting dla Waszej strony internetowej. Warto więc rzucić okiem na Webhosting Easy od Forpsi. Obecnie mają na niego świetną promocję - tylko 5 zł miesięcznie. A w cenie dostajecie 100 GB na stronę, 25 GB na pocztę i wiele innych profitów. Poczytajcie: https://www.forpsi.pl/webhosting/easy/ .
buter

Propozycje są całkiem spore
buter

i co wybrać wtedy?
ODPOWIEDZ