Biuro rachunkowe znany-ksiegowy
Re: Biuro rachunkowe znany-ksiegowy
Co myślicie o księgowości online wFirma ? Słyszałam, że to dobra firma, która ma świetne ceny i jest to bardzo popularny system, który nigdy nie zawodzi. Na księgowość online na pewno się zdecyduję, ponieważ jest to spore ułatwienie dla każdego przedsiębiorcy. Tutaj w tej opcji można prowadzić sobie kadry i płace i jest to pierwszy taki program, który łączy w sobie te wszystkie opcje.
Bardzo ciekawe informacje. Przyznam szczerze, że interesuje mnie właśnie tylko to, w jaki sposób zacząć i czy faktycznie księgowość przez wFirmę jest taka łatwa?Kamilla36 pisze: ↑pn paź 31, 2022 3:14 pmCo myślicie o księgowości online wFirma ? Słyszałam, że to dobra firma, która ma świetne ceny i jest to bardzo popularny system, który nigdy nie zawodzi. Na księgowość online na pewno się zdecyduję, ponieważ jest to spore ułatwienie dla każdego przedsiębiorcy. Tutaj w tej opcji można prowadzić sobie kadry i płace i jest to pierwszy taki program, który łączy w sobie te wszystkie opcje.
Jeżeli chodzi o biura rachunkowe to ja czytałam niedawno ciekawy wpis na temat ubezpieczeń takich biur na stronie https://daimonfrey.pl/oc-biur-rachunkow ... -finansow/ Jest to bardzo interesująca sprawa ponieważ według mnie biura rachunkowe powinny mieć ubezpieczenie co zabezpiecza również finanse firmy która korzysta z ich usług, cały artykuł jest bardzo interesujący.